img

Raca Complete d.o.o. je zvanični predstavnik i uvoznik jednog od najvećih svetskih brendova Porcelanosa Grupe, za Srbiju. Danas, Porcelanosa Grupo je glavna referenca na internacionalnom tržištu, koja funkcioniše u skladu sa strogo utvrđenim vrednostima poput inovativnosti i kvaliteta, a naročito ljudskih resursa, koje čini skoro 5000 zaposlenih stručnjaka.

Široki program ponude odigrao je glavnu ulogu u širenju Grupe, koja se u početku bavila isključivo keramikom, dok danas Porcelanosa Grupo čini osam kompanija čiji asortiman obuhvata celokupnu kupatilsku i kuhinjsku opremu, kao i materijale koji predstavljaju pravu prekretnicu u savremenoj arhitekturi.

Pored glavnog zastupništva Porcelanosa Grupe, više od trinaest godina Raca Complete je vodeća kompanija u regionu u opremanju enterijera, snabdevanju projekata i maloprodaji proizvoda koji obuhvataju podne i zidne obloge od keramika, staklene mozaike, galanteriju, sanitarnu opremu i nameštaj za kupatila, tapete, draperije i zavese renomiranih svetskih proizvodjača.

Kvalitet naših proizvoda stalno prepoznaju naši kupci, kako u maloprodaji tako i veliki investitori i arhitekte.

PORCELANOSA Grupo
Brendovi